Повернення товару.

Здравствуйте юристы!

Неделю назад я захотел сделать своей девушке сюрприз, и купил ей дорогое платье. Но как оказалось после, оно ей не понравилось. На следующий день я пошел его сдать, но мне отказали, поскольку товар был качественный.

Заранее спасибо!

 

Доброго дня!

Ви маєте право протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі товару, звернутися до адміністрації магазину з проханням обміняти непродовольчий товар (в даному випадку сукню) належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, або ж розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, якщо товар не задовольнив Вас за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

Але, обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. (Відповідно до ст.9 Закону України «Про захист прав споживачів»).

Якщо ж адміністрація магазину Вам відмовить, пропонуємо Вам звернутись до спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у сфері захисту прав споживачів вашого населеного пункту.


Рейтинг:
0
  Дата та час публікації:
Автор
П.І.Б  Годецкий Игорь Юрьевич
Рейтинг:  1-й юрист на сайте
Отзывы:  ( + 155 / 1 / - 0 )
Організація:  Лига защиты прав человека
Був 16 хв. тому

Коментарі




вул. Княжий Затон 16-а, оф 99 м. Київ, 02095, Україна

Техпідтримка:
E-mail: support@moyadvokat.kiev.ua
Адвокат Київ — юридичні консультації on-line

Copyright 2024 © Всі права захищені.